Web Development

De online wereld wordt steeds mooier. Wij ontwerpen simpel werkende, goed uitziende websites die bijdragen aan jouw zakelijk succes. Het doel, de uitstraling en de boodschap van jou of je bedrijf staan daar bij centraal. Daarbij denken we ook aan jouw wensen en doelgroep. Wat wil je bereiken met je website? Moet deze vertrouwen uitstralen, meer leads opleveren of juist informatief zijn? Daarom is in onze ogen is een website altijd maatwerk.

Atletiekbaan Stadspark Groningen

- Hosting & domein

Gratis hosting & domein
Altijd het eerste jaar inbegrepen.
Onderhoudspakketten
Altijd volledig veilig en hosting + domein inbegrepen.

Wij bouwen jouw website volgens de laatste technieken en leveren deze natuurlijk “Google-proof”op. Ook daarna kunnen we continu monitoren en updaten. Zo blijft je website altijd snel, technisch up-2-date en daardoor ook enorm goed beveiligd. En dat tegen scherpe tarieven. 

Heb je meer nodig dan webdesign alleen? We ontzorgen jou ook met onder meer hosting, domeinnaamregistratie, email en mobiele apps.

- Webshops

Wij ontwerpen aantrekkelijke webshops. De vormgeving ervan wekt vertrouwen en is inspirerend; de manier van navigeren is simpel en doeltreffend. Zo helpen we jouw bezoekers om snel en eenvoudig de juiste informatie te vinden en neemt de kans bestellingen toe.

De technische realisatie van een webshop is wat ingewikkelder. E-commerce oplossingen worden namelijk vaak gekoppeld aan boekhoudprogramma’s, voorraadbeheersystemen en/of andere bedrijfssoftware.